Waar kan ik even rustig wachten?

Het Groene Hart Ziekenhuis biedt bezoekers en patiënten een ruimte om tot rust te komen en te ontspannen. In de lounge kunnen bezoekers even wachten, lezen of een kopje koffie drinken. De ruimte dient voor ontspanning en bevindt zich op de eerste verdieping, volg de bordjes stiltecentrum / lounge. U vindt hier ook een tafel (met stroomvoorziening) waar u kunt zitten met onder andere uw laptop bijvoorbeeld tussen twee afspraken door of als u moet wachten op iemand die een operatie ondergaat.

Lees meer over onze lounge en het naastgelegen stilteruimte op onze website