Hoe zit het met de veiligheid en vertrouwelijkheid van mijn gegevens?

Wij vinden het belangrijk dat uw gegevens goed beveiligd zijn. Onze systemen maken deel uit van een beveiligd netwerk. Uw privacy wordt op verschillende manieren beschermd:
- Zonder uw toestemming stellen wij uw gegevens niet elektronisch ter inzage beschikbaar.
- De huisarts mag uw gegevens alleen opvragen als hij u behandelt én het relevant is voor uw behandeling.
- Ook het computersysteem van de huisarts moet voldoen aan strenge beveiligingseisen. Hij/zij kan alleen inloggen in het Huisartsen Informatie Portaal met een persoonlijke pas en pincode.

Kijk voor meer informatie over gegevens uitwisselen op de volgende website:
- Nederlandse Patiënten Federatie: https://www.npcf.nl/themas/medische-gegevens-uitwisselen/