Wanneer kunnen huisartsen mijn medische gegevens opvragen via het HIP?

Uw gegevens mogen alleen worden opgevraagd als er sprake is van een behandelrelatie. Uw huisarts, waarnemend huisarts of de huisarts op de Huisartsenpost (HAP) Midden Holland kan uw medisch dossier inzien wanneer u toestemming heeft gegeven én het nodig is voor uw behandeling. Andere zorgverleners kunnen uw medische gegevens niet opvragen via het Huisartsen Informatie Portaal (HIP).