Wie kan mijn gegevens inzien als ik toestemming geef voor het Huisartsen Informatie Portaal?

Uw huisarts, waarnemend huisarts of de huisarts op de Huisartsenpost (HAP) Midden Holland kan uw medisch dossier inzien wanneer u toestemming heeft gegeven én het nodig is voor uw behandeling.

Ook de medisch specialisten van het GHZ en specialisten van ziekenhuizen waarmee wij bij uw behandeling nauw samenwerken kunnen uw dossier inzien. Dit gaat echter niet via het Huisartsen Informatie Portaal. Deze specialisten kunnen uw dossier alleen inzien wanneer zij deel uitmaken van uw behandelteam en als het nodig is voor uw behandeling.

Zorgverzekeraars, werkgevers en bedrijfsartsen hebben geen inzage in uw medisch dossier. Ook andere zorgverleners zoals een psycholoog of een fysiotherapeut kunnen uw gegevens bij het Groene Hart Ziekenhuis niet inzien.