Hoe kan ik mijn toestemming voor het HIP intrekken?

U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Hiervoor dient u opnieuw het formulier in te vullen en hierin het vakje NEE aan te kruisen. U vindt het formulier op onze website, in het folderblok op de pagina www.ghz.nl/toestemminghip.

Na invullen en ondertekenen kunt u het formulier afgeven bij uw huisarts, de centrale balie (in de speciale box of bij onze medewerkers) of polikliniek in het Groene Hart Ziekenhuis. Ook kunt u het formulier elektronisch retourneren via een mail aan afd.patientenadministratie@ghz.nl of per post via antwoordnummer 10098, 2800 VB Gouda (geen postzegel nodig).