Kan ik ook al toestemming geven voor het HIP als ik (nog) geen patiënt ben bij het GHZ

Als u nog niet geregistreerd bent als patiënt in het GHZ, verzoeken wij u toch het formulier in te vullen en te ondertekenen. U geeft daarmee toestemming aan het GHZ om de ingevulde gegevens op te slaan. Mocht u daarna onverhoopt een bezoek aan het ziekenhuis brengen, dan kan uw huisarts, waarnemend huisarts en huisarts op de Huisartsenpost Midden-Holland de noodzakelijke medische gegevens inzien.