Waarom stopt de GHZ Regiobus niet overal?

Voor onze GHZ Regiobus gebruiken we alleen stopplaatsen waar mensen veilig en droog kunnen wachten. Een bushokje is dus bijvoorbeeld geen optie en mag ook niet van de aanbieder van het busvervoer. Oplossingen worden meestal gevonden in verpleegtehuizen en bij huisartsen. Met deze partijen hebben we overal in de regio (bijvoorbeeld in Moordrecht) gesproken, maar het is niet overal gelukt een goede plek te vinden voor onze Regiobuspassagiers. Als mensen dus suggesties hebben voor een goede stopplek dan horen we het graag, mail naar communicatie@ghz.nl met uw suggestie.