Wat is het patiënt tevredenheidsonderzoek (PTO)?

Uw ervaring met het Groene Hart Ziekenhuis leert ons hoe we onze zorg verder kunnen verbeteren. Daarom vragen wij patiënten een korte vragenlijst in te vullen. U kunt een uitnodiging ontvangen voor het invullen van deze vragenlijst op de verschillende afdelingen van het ziekenhuis.

U krijgt een brief met de url (het internetadres) naar ons tevredenheidsonderzoek. Typ dit adres rechtstreeks in bij uw browser, niet in de google zoekbalk!