Wat is de GHZ App?

Om uw verblijf tijdens uw opname nog aangenamer te maken, hebben wij een nieuwe service ontwikkeld: de GHZ App.

Met hulp van deze applicatie, te gebruiken op uw tablet of smartphone, geniet u op een simpele manier van verschillende services. Met één druk op de knop kunt u bijvoorbeeld een kopje koffie bestellen bij uw roomassistant, geniet u van een uitgebreid amusementsaanbod of belt u kosteloos naar uw familieleden. Met de GHZ App bepaalt u zelf wanneer u gebruik maakt van een van de vele services.

Lees meer over de GHZ App op onze website