Welke opleiding is nodig voor schoonmaken in het Groene Hart Ziekenhuis?

Professionele schoonmaak is een beroep. De schoonmakers in het Groene Hart Ziekenhuis zijn goed opgeleid. Binnen het GHZ zijn alle schoonmaak medewerkers in het bezit van het vakdiploma 'Professionele schoonmaak in de gezondheidszorg'. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken, werkmethodes en weten de materialen en middelen op de juiste wijze te gebruiken. Kijk voor meer informatie op de pagina infectiepreventiemaatregelen.