Kunnen mindervaliden gebruik maken van de GHZ Regiobus?

De GHZ Regiobus is toegankelijk voor mindervaliden. Het is  een reguliere personenbus waar u zelfstandig  in en uit kunt stappen. Desgewenst helpt de chauffeur hierbij. Inklapbare rollators en kinderwagens kunnen in de bus meegenomen worden, rolstoelen helaas niet.

Wel kan de chauffeur, op uw verzoek, een rolstoel en vrijwilliger reserveren die bij het Groene Hart Ziekenhuis klaarstaat om u verder te helpen in het ziekenhuis.