Moet ik de Regiobus reserveren?

Reserveren voor de GHZ Regiobus is niet nodig. U kunt plaatsnemen in de wachtruimtes bij de opstapplaatsen in uw woonplaats. De bus zal op geplande tijden langsrijden, waarna u (met uw begeleider) kunt instappen. Kijkt u voor de dienstregeling op www.ghz.nl/regiobus.

Bij  het maken van uw afspraak adviseren we u rekening te houden met de dienstregeling van de GHZ Regiobus in uw woonplaats. Bespreek dit wanneer u uw afspraak maakt. Onze collega's zijn op de hoogte van de dienstregeling.