Hoe kan ik mijn medisch dossier opvragen?

U kunt uw medisch dossier opvragen via de website, kijk op de pagina over opvragen van uw medisch dossier. U kunt het formulier uit het folderblok van die pagina printen, invullen en per post versturen. Indien u gegevens over familie opvraagt, kies dan het formulier: Aanvraagformulier verzoek kopie medisch dossier derden. Indien u niet het gehele dossier wilt opvragen, maar alleen gegevens rond een opname, kunt u dit op het formulier vermelden.

Als een arts uit een ander ziekenhuis uw dossier nodig heeft, bijvoorbeeld omdat u daar nu onder behandeling bent, dan kan deze arts uw dossier bij het betreffende specialisme van het GHZ opvragen. Hier is ook uw toestemming voor nodig. De aanvragende arts moet een machtiging van u, met een handtekening en een kopie van uw identiteitsbewijs aan het Groene Hart Ziekenhuis sturen.