Kan ik mijn medisch dossier opvragen?

U kunt uw medisch dossier opvragen via de website, kijk op de pagina over opvragen van uw medisch dossier. U kunt het formulier uit de rechterkolom van die pagina printen, invullen en per post versturen. Indien u gegevens over familie opvraagt, kies dan het formulier: Aanvraagformulier verzoek kopie medisch dossier derden. Indien u niet het gehele dossier wilt opvragen, maar alleen gegevens rond een opname, kunt u dit op het formulier vermelden.