Ik heb medische vragen over mijn behandeling bij Kaakchirurgie, waar kan ik die stellen?

In verband met de privacywetgeving heeft het Klantcontactcentrum geen toegang tot uw medisch dossier. Daarom kunnen de medewerkers geen antwoord geven op vragen over uw behandeling of andere medische vragen. Hiervoor kunt u contact opnemen met uw behandelend arts, de polikliniek of de afdeling waar u onder behandeling bent. Kijk voor meer informatie over kaakchirurgie op onze website.