Met welke zorgverzekeraars heeft het Groene Hart Ziekenhuis een contract?

Het Groene Hart Ziekenhuis heeft met bijna alle Nederlandse zorgverzekeraars een contract.

Kijk voor meer informatie over gecontracteerde zorgverzekeraars op onze website.

Er bestaat een Europese regeling voor ingezetenen van de Europese Unie. U kunt u bij uw zorgverzekeraar (buiten Nederland) een zogenaamd EHIC pasje aanvragen. Met dit pasje kan het GHZ factureren naar AGIS, die de doorbelasting aan uw buitenlandse zorgverzekeraar verzorgt. Deze regeling geldt uitsluitend als u een EHIC kunt overleggen bij uw bezoek aan het GHZ.