Ik ben niet verzekerd, kan ik dan ook bij het Groene Hart Ziekenhuis terecht?

Het Groene Hart Ziekenhuis is open voor iedereen, ook voor niet-verzekerden. Mogelijk kan het GHZ aan niet-verzekerden een voorschot op de verwachte kosten vragen.
Indien u geen voorschot kunt voldoen, dan zal een arts besluiten of een behandeling of onderzoek uitgevoerd wordt. Na het afsluiten van de behandeling ontvangt u van ons een factuur die u binnen 30 dagen dient te voldoen.