Waar vind ik informatie over facturen en zorgnota's?

Informatie over facturen en uw zorgnota vindt u op de pagina's over kosten en verzekeringen op onze website.

Vindt u hier niet het antwoord op uw vraag, dan kunt u contact opnemen met de afdeling debiteurenadministratie via debiteuren@ghz.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen.

Voor vragen over kosten of de afrekening van uw zorgverzekeraar kunt u bellen naar (0182) 50 52 24.

Voor vragen over uw factuur of betalingsherinnering kunt u bellen naar (0182) 50 52 44.