Waar bevindt zich de haal- en brengzone op locatie Gouda?

De toerit vanaf de Bleulandweg leidt u naar de hoofdingang, via de tweede slagboom rijdt u langs hoofdingang en de haal- en brengzone om iemand af te zetten of op te halen. Hier bevinden zich ook een aantal gereserveerde plaatsen voor mindervaliden. Een tweede haal- en brengzone (kiss & ride) bevindt zich naast de SpoedEisende Hulp (SEH). Tot twintig minuten kunt u vrij uitrijden.

Voor informatie over parkeren bij onze andere locaties kunt u kijken op www.ghz.nl/zuidplas en www.ghz.nl/schoonhoven.