Kan ik stage lopen bij het Groene Hart Ziekenhuis?

Wat leuk dat u interesse heeft in een stage bij het Groene Hart Ziekenhuis.

Onze stagecoördinator maakt jaarlijks afspraken met opleidingsinstituten en zorginstellingen over het aantal stageplaatsen. Deze stageplaatsen worden verdeeld over onze afdelingen. Wij bieden mogelijkheden voor:

• Stages van de beroepsopleidende leerweg (BOL en HBO-V).
    Deze zijn bestemd voor de opleidingen verpleging en verzorging (niveau 3, 4 en 5)
  • Externe stages van de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).
    Deze zijn bestemd voor de opleidingen verpleging en verzorging (niveau 4) van andere zorginstellingen.
  • Stages van (para)medische opleidingen: bedoeld voor oriëntatie op zorgverlening
  • Stages van doktersassistenten
  • Stage op een leerafdeling

Wilt u één van bovengenoemde stages in het GHZ komen lopen, neem dan contact op met uw docent van je opleiding.

Voor meer informatie over vacatures en sollicitaties kunt u kijken op onze website www.ghz.nl/werken-bij. Kijk ook bij http://www.ghz.nl/werken-bij/opleiding-stage/stageplaatsen/