Wordt er een rondleiding gegeven door het ziekenhuis?

Door het groot aantal verzoeken om een rondleiding in het Groene Hart Ziekenhuis te krijgen, is dit helaas niet mogelijk. Het ontbreekt ons aan mankracht om dit te organiseren en te begeleiden.

Meestal organiseert het GHZ tweejaarlijks een open dag, dan bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Voor onze Vrienden van de Stichting Vrienden van het GHZ worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals mini-open dagen. Wilt u Vriend worden? Kijk op www.vriendenvanhetghz.nl