Waar kan ik terecht voor (persoonlijke) medische vragen over KNO?

In verband met de privacywetgeving hebben wij bij het klantcontactcentrum geen toegang tot uw medisch dossier en kunnen wij geen antwoorden geven op vragen over uw behandeling of andere medische vragen. Hiervoor kunt u contact opnemen met uw behandelend arts, de polikliniek of de afdeling waar u onder behandeling bent. Kijk voor meer informatie over het betreffende specialisme op de pagina van het specialisme KNO op onze website.

Onze polikliniek KNO is bereikbaar voor vragen tussen 9:00 en 11:00 uur en tussen 13:30 en 15:30 uur op telefoonnummer 0182 50 53 24. Uw vragen worden beantwoord door onze polikliniekassistentes na eventueel overleg met één van de KNO artsen.