Wat zijn de opstapplaatsen van de GHZ Regiobus?

Voor het bepalen van de opstapplaatsen van de GHZ Regiobus is binnen het Groene Hart Ziekenhuis verzorgingsgebied gekeken welke opstapplaatsen goed bereikbaar zijn voor zo veel mogelijk patiënten. We zijn per 1 oktober 2014 gestart met een proefperiode van een half jaar. Omdat de service zeer gewaardeerd wordt, is de service van onze GHZ Regiobus sinds juni 2015 uitgebreid!

Kijk voor de huidige dienstregeling op www.ghz.nl/regiobus.

Routes GHZ Regiobus

dag route
Maandag Haastrecht - Oudewater - Bodegraven
Dinsdag Stolwijk - Schoonhoven - Bergambacht
Woensdag Boskoop - Waddinxveen
Donderdag Lekkerkerk - Krimpen a/d Lek - Ouderkerk a/d IJssel - Gouderak
Vrijdag Moerkapelle - Zevenhuizen - Nieuwerkerk