Ik heb een betalingsherinnering ontvangen van het incassobureau, wat nu?

Bij het ontvangen van een betalingsherinnering van een incassobureau, kunt u contact opnemen met het incassobureau. U vindt de contactgegevens op de brief die u van hen heeft ontvangen. Het Groene Hart Ziekenhuis heeft de vordering overgedragen en verzorgt geen financiële afhandeling meer voor deze facturen. Het GHZ beantwoordt uiteraard nog wel de inhoudelijke vragen over de factuur (de geleverde en gefactureerde diensten).