Ik heb een betalingsherinnering ontvangen maar ik heb al betaald, wat nu?

Het kan zijn dat uw betaling en de betalingsherinnering elkaar hebben gekruist. In principe hoeft u dan niets te doen. Als het goed is, ontvangt u hierna geen betalingsherinneringen meer. Twijfelt u of de betaling goed is verwerkt of ontvangt u toch nog betalingsherinneringen, neemt u dan contact op met de patiënten/debiteurenadministratie via (0182) 50 52 44 . Zorg ervoor dat u uw bewijs van betaling dan voorhanden heeft. U kunt uw bewijs van betaling ook per email verzenden naar debiteuren@ghz.nl, de administratie neemt dan contact met u op.