Waarom heb ik een aparte factuur voor onderzoeken?

Kosten voor onderzoeken kunnen apart in rekening worden gebracht wanneer een onderzoek door het Groene Hart Ziekenhuis is uitgevoerd op aanvraag van uw huisarts, verloskundige of andere eerstelijns zorgverlener. U wordt naar aanleiding hiervan niet direct behandeld door een medisch specialist van het GHZ en daardoor vallen deze kosten niet binnen het zorgtraject, maar worden deze apart in rekening gebracht.