Waar zijn de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen?

De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen bij de hoofdingang op locatie Gouda bevinden zich op parkeerterrein P1. Mocht dit vol zijn, dan kunt u parkeren in een van onze parkeergarages P2 en P3. Bent u slecht ter been dan kunt u gebruikmaken van onze gratis pendelservice tussen P2, P3 en de hoofd- en nachtingang. Deze pendelservice rijdt op werkdagen continu rond.

Voor informatie over parkeren bij onze andere locaties kunt u kijken op www.ghz.nl/zuidplas en www.ghz.nl/schoonhoven.