Hoe kan ik een parkeerboete voorkomen?

Het terrein van het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) valt onder de Wegenverkeerswet. Daarom controleren politie en stadstoezicht op naleving van de regels. Graag waarschuwen we iedereen om de auto's en motoren op de juiste manier en op de juiste plaatsen te parkeren. Uw auto mag zonder geldige mindervaliden-parkeerkaart niet op een parkeerplaats voor mindervaliden staan, ook niet heel even. Overtreden van de parkeerregels is strafbaar en kan leiden tot een bekeuring, variërend van € 90,- tot € 390,-. Deze kan niet bij het GHZ worden geclaimd.

U kunt tegen de bekeuring bezwaar aantekenen bij de instantie die deze naheffing (bekeuring) heeft opgelegd. Het adres om bezwaar te maken vindt u op de naheffing/bekeuring.